24.02.2013

FOTBALL-VIMPLAR!

JYSK kan en finne litt forskjellig. Ikke alt som er like bra, men noe av det de har er av god kvalitet. De selger også en del stoff, og har 5 m ruller med div barnestoff o.l., deriblant Liverpool og Manchester United stoff. Jeg kjøpte 1 rull av hver for en stund siden, og har produsert diverse fotballeffekter. Og til 2 bursdagsgutter laget jeg hver sin vimpelrekke med favorittlaget.

 Denne flyttet inn hos en United supporter,

og denne fikk tantegutten min, som er Liverpool supporter.

Ble ikke noe Sunnfjord tur på oss. Vesla ble syk, og det har blitt lite søvn denne uka. Så da var det greiest å ta det med ro hjemme i vinterferien. Skal nok finne på koselige ting i løpet av uka, storm.no har lovet oss flott vintervær.

GOD SØNDAGSKVELD TIL DERE ALLE!

22.02.2013

KOSE BUKSE TIL OSLO SJARMØR!

Mamma'en min bestillte en bukse, som skulle være barselgave til en liten sjarmør som bor i Oslo. Mamma til sjarmøren er søster til kona til bror min, og det var nr 4 i flokken hennes. På tide å blogge om buksa, var 1 års hilsen til gutten i avisa i går.......

 Deilig blå velour fra S&S, elefantstoff fra Ebay.

 Applikert elefant bak, og stjerner på knærne, for å tåle litt ekstra når en liten kropp kryper rundt.

 Mønster fra Meedom. Deilig, myk kosebukse, som er supergod å bevege seg i for en liten krabat.

Her starter vinterferien idag, og vi setter kursen nordover til Sunnfjord.

GOD HELG OG VINTERFERIE!

21.02.2013

KJOLE TIL EN FLORØ FRØKEN!

Eldstesønn i heimen er fadder til ei nydelig, lita frøken som bor i Florø. Det er datter til kusina hans. Og til 1-års dagen hennes lurte han på om ikke jeg kunne sy noe i gave til henne. Og det ville jeg så klart.
 Dette uglestoffet har jeg hatt liggende en stund. Har ikke helt funnet anledning til å bruke det. Men til en kjole, til en nydelig liten snuppe, passet det helt perfekt.

Applikert ugle i lille Martine stoff, mønster fra boka "Barn igjen". 
Har fått tilbakemeldinger på at kjolen fallt i smak, koselig. Håper det blir en varm og flott sommer, så kjolen kan bli masse brukt.

GOD FREDAG TIL DERE ALLE!

14.02.2013

SYMASKIN!

Like før jul spurte en god veninne om jeg hadde lyst å kjøpe en symaskin, som hun ikke hadde plass til. Sa først nei, men klarte ikke å glemme den, så jeg ombestemte meg ganske kjapt. Ikke hvilken som helst symaskin heller, men en gammel Husqvarna, med det lekre bordet.

 Sjekk de flotte detaljene. Symaskina er i meget god stand, kan sikkert brukes òg, men her hos oss er den til pynt......
Og så ble det jo en ekstra plass til å "stæsje" litt da. Noe jeg ikke er særlig lei meg for akkurat.
Stjerne og telysestaker kjøpt på Halsnøy hos Zelveste, like før jul. Gyngehesten kjøpte jeg i Gdansk for et par år siden.
 Er veldig glad for at jeg ombestemte meg, Symaskina er helt på rett plass i stua vår.


GOD HELG TIL ALLE MINE KJÆRE BESØKENDE!



06.02.2013

"NYTT" SALONGBORD!

Jeg har lenge irritert meg over salongbordet vårt. Er veldig fornøyd med bordet, det er noe større enn vanlige salongbord, og det setter vi stor pris på. Men det er glassplate i midten og hylle under bordet. Og på den hyllen samler det seg litt av hvert, og det er utrolig rotete å se på. Må ha duk over hele bordet, og den ligger jo aldri i ro......

Ganske rotete inntrykk.....
Da var det ut med glassplaten i dag, og sette på et stykke med tapet...... Og bordet ble "nytt".
Ble veldig fornøyd, selv om det ikke var denne tapeten jeg hadde tenkt å bruke. Men de andre tapetrestene jeg hadde ble for korte..... 

EN FLOTT ONSDAG TIL ALLE SOM KIKKER INNOM!