24.06.2009

ST. HANS FEIRING I STRÅLENDE SOMMERSOL.

I går feiret vi St. Hans i et fantastisk vær. Den første gode, varme sommerdagen vi har hatt her hos oss på en stund nå. Har vært fint vær, men desverre følger det ofte med en kald nordavind når finværet kommer. Men i går var det bare så deilig. Og at det var midtsommerfeiring i tillegg var jo bare knallgøy.
Vi feiret i lag med gode naboer og venner, på bondegården til venner av oss. I gåavstand fra huset vårt. Der hadde de rigget til 2 langbord, 2 griller og bål.

Og noen av "bestemødrene" hadde disket opp med rømmegrøt, kaker, nystekte lapper m.m.

Her steker Åshild lapper på "takke" over bål.






Vesla smaker grillede marshmallows for første gang.

"Smaker nå søtt og godt da, men er litt usikker...."









"Kan jeg putte den i munnen pappa??...."










"Uffda, ble visst noe klissete på fingrene."











Traktoren som de hadde klippet gresset med, var veldig kjekk å leke med. Minsten storkoste seg.







På sånne dager pleier jeg å savne familien min i Sunnfjord, men i går var det så trivelig at jeg ikke tenkte på de i hele tatt. Små og store var med og feiret, vesla vår var den minste og bestemor i nabohuset den eldste. Så vi var en flott gjeng med unger fra 18 mnd og til 18 år og voksne i de fleste aldersgrupper.

Vi spiste, hadde allsang, rebusløp, eggekasting, fotballkamp og som avslutning på en flott kveld ble bålet tent. Vesla sovnet, med pappa, kl 23 i går kveld, minsten kl 22, så i dag kom vi oss ikke i barnehagen før kl var nesten 11.Litt uklar bilde p.g.a. røyken fra bålet, men så koselig med minsten som passer på vesla, og nest største broren som følger årvåkent med. (I stellefrakk for anl., midt i eggekasting....)

TUSEN TAKK KARI OG MAGNE M/FAM FOR EN KJEMPEKOSELIG ST. HANS FEIRING!!!

2 kommentarer:

  1. Så fine bilder, og ser dere også hadde det utrolig kjekt, ja!!!! Skjønner det med savnet du skriver, min familie bor i Romsdalen..Klem, Marianne

    SvarSlett
  2. Ser de hadde det kjekt i går, flotte bilder.
    Denne kvelden var vi og heldige med været.
    Ha ein fortsatt god sommar:)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥