28.07.2009

KRISTIANSAND-TUR AVLYST, VESLA BLE SYK.

Vi sto opp søndag til ferdigpakket bil, men skjønte fort at vi måtte ringe legevakta. Vesla hadde fått noe utslett på henden som vi ikke visste hva var. Små veskefyllte blemmer, som spredde seg hele tiden.

Legen på legevakta snakket med hudlege på Haukeland, men kunne ikke gi oss noe svar på hva det var. Men vi burde holde oss hjemme, i nærheten av lege.

Utslettet bare fortsate å komme på store deler av kroppen, klødde fælt, prøvde å lindre med Eurax, men lite søvn på oss natt til mandag.
Slik var utslettet i ansiktet i dag ettermiddag, i dag tidlig hadde hun nesten ingen ting ansiktet.

Ny runde på legevakta i går, og ny runde i dag..... Er ganske fortvilet, vesla klør så hun ikke får sove, og utslettet bare fortsetter å spre seg. Nå har vi fått allergitabletter som skal motvirke kløen, og det kan se ut som det fungerer. Men fortsatt spredning av utslett.

Skal til lege igjen i morgen om det er mer spredning (og det er det), så da er det snakk om å sende oss videre til Haukeland.

Så det ble en litt annen avslutning på ferien enn vi hadde tenkt, men håper bare de kan finne ut hva det er, så vi får et svar, og om hun evt trenger noe medisin.

Slik så hånda ut i ettermiddag, nå i kveld hadde det dannet seg store blemmer.


Er det noen som har vært bort i noe lignende, er jeg takknemlig for tilbakemeldinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥