23.08.2009

EIT LIVSTEGN OMSIDER!!!

Det står til liv her, selv om det er blitt lite blogging de siste ukene. Har skjedd mye hos oss den siste tiden, så blogging har blitt nedprioritert.

Eldstemann har flyttet til Ålesund for å begynne på høyskolen der. Han skal studere Nautikk, studiet er på 3 år + fartstid, og han kan da beg å jobbe som styrmann f.eks. Han har kjøpt seg leilighet i Ålesund, og sist helg var jeg med han opp med resten av flyttelasset, og hjalp til med å rydde på plass, henge opp gardiner m.m.

Får håpe han trives godt etterhvert, men vi savner han allerede masse her hjemme. Så i høstferien har nest eldstemann og jeg planlagt en Ålesund tur. Gleder oss til det.

Mannen min har beg i ny jobb som lærer på videregående, sist uke. Han er utdannet ingeniør og skal undervise på yrkesfag-linjene. Så vi har kortere dager og lange ferier å se fram til.

I morgen skal vesla begynne i barnehagen, og jeg har merket på klær de siste dagene. Det blir rart å plutselig være alene hjemme om dagene, men har nok å henge fingrene i, så kjede meg kommer jeg nok ikke til å gjøre.

Bursdag hadde jeg for en måneds tid siden, og her er noen av de flotte presangene jeg fikk:

EVA SOLO skål.

To kjempefine lykter for telys.

Green Gate krus og skåler.


I dag har vi vært en tur til Rosendal og besøkt bestemor til mannen min, på aldershjemmet der. En flott dame på 92 år som holder seg godt.

Til kveldsmat har vi kost oss med deilige havrevafler.

HAVREVAFLER
300 gr smeltet smør
4 egg
10 dl vann
5 dl havregryn
8 ss sukker
6 dl hvetemel
1 ts hornsalt

Røren skal "svelle" i en halvtime.

ØNSKER DERE ALLE EN FLOTT UKE!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen som har vært!
    Må vær rart når ungene begynner å flytte ut? Gruer meg til den dagen kommer. Min største er bare fem heldigvis. :-)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥