25.02.2010

VINTERFERIE I ÅLESUND!

I dag er vi framme i Ålesund. Jeg har med meg de 3 yngste barna og nevøen min. Turen oppover gikk veldig fint, minsten hørte på lydbok hele veien, så vi kjørte nesten non stop Sunnfjord-Ålesund. Vesla koste seg med tutt og koseklut, og koste litt med søskenbarnet sitt som satt mellom de to minste i baksetet.

Her oppe er det nesten ikke snø, og i dag i firetiden når vi kom var det +4 grader, det er jo nesten vår for oss som har hatt vinter og snø i nærmere 3 mnd.

Har ikke de store planen for dagene vi skal være her. Tar ting som de kommer. Med 5 "barn" fra 2 til 19 år, er det noe spredning i hva som fenger hver enkelt. Men vi skal kose oss, og gjøre det vi får lyst til. Litt shopping blir det nok tid til òg. Eldstemann har tilbudt seg å sysselsette de små noen timer, til min store glede.♥
Ålesund med sine flotte hus i Jugend-stil.

ØNSKER ALLE EN FLOTT UKESLUTT.

post signature

11 kommentarer:

 1. Så koselig med familien på tur;)
  Moro å finne på noe i ferien for barna!

  Ha det fint:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fint bilde av familien i forrige innlegg, gøy når det går godt for barna, da kan vi smile og slappe av og glede oss på deres vegne.
  Håper dere får noen fine dager i Ålesund.

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 3. Håpar de får koselege dagar i Ålesund, kjekt å reise på besøk til barna.
  Vi har hatt fine dagar i Oslo, kom heim tirsdagsnatta. På arbeid igjen onsdagen.
  Ynskjer deg ei flott helg.

  SvarSlett
 4. Åh så heldig du er, Ålesund er jo en nydelig by....og deilig med litt vår også da...kos deg kjempe masse!

  SvarSlett
 5. Så kjekt, har bare vært der en gang, men det virker å være en kjempekoselig by. Nå må du nyte "våren" og ferie med gjengen, he-he! Eldstemann er jo kjempeflink, ikke rart du er stolt. Herlig å få slike tilbakemeldinger :D

  Nyt ferien - og takk for kjempekoselige hilsener fra deg ;) Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Tenker dåke har ein koselig vinterferie hos storebror. Heldige du som får kjenna på våren, ikkje reint lite missunelig no. God helg.

  SvarSlett
 7. Så heldig du er med sånne greie unger da! Vi kjører av og til samme ruten, men litt forbi Ålesund og vi må stort sett dele turen i to... Kos dere på vinterferie! Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min!

  SvarSlett
 8. å, herlig med vinterferie, og attpåtil plussgrader!! Jeg er misunnelig, for her har vi snøstorm i dag. Jeg gir snart opp hele vinteren jeg altså..

  Jeg håper dere koser dere masse i ferien!

  Ha en super helg!

  Klem fra Liv :-)

  SvarSlett
 9. Ålesund er en trivelig by og så deilig med vinterferie! Koslig blogg du har, så jeg har lagt meg som følger. Ha en fortsatt fin fin uke..

  SvarSlett
 10. Ei lita overrasking på min blogg ;-)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥