18.04.2010

NY SYMASKIN OG OVERLOCK MASKIN!

Jeg var i Haugesund på fredag og handlet inn en del til konfirmasjonen. Og noen nye klær til de to minste i familien. Vi får stort sett det vi trenger her, men utvalget i barneklær er heller skralt. Det er kun Cubus og Catch. Sistnevnte synes jeg har veldig dårlig kvalitet på klærne, etter en vask mister klærne både farge og fasong. Cubus er grei nok, men hadde vært greit med litt andre alternativ. Så det ble noen nye klær på minsten og vesla.

Når jeg først var i byn hadde jeg bestemt meg for å se på ny symaskin. Vi får en del igjen på skatten i år, så jeg har fått grønt lys hos mine kjære til å kjøpe ny symaskin. Skulle bare kikke og så kjøpe senere.... Men jeg fikk så bra tilbud på ny maskin samt overlock at jeg endte opp med å kjøpe. Så det ble en noe dyr bytur på meg....


Så denne symaskina ble med meg hjem i går, og 

denne overlock maskina.

Gleder meg til å få prøve de, men tror jeg skal vente til etter konfirmasjonen. Er redd for at visst jeg først setter meg ned for å sy, så blir langt viktigere ting nedprioritert. Men koselig å ha noe å se fram til når alle gjestene har reist og ting har roet seg litt.

ØNSKER ALLE EN FLOTT SØNDAG.

post signature

7 kommentarer:

 1. så spennende med nye maskiner!!!!!!!!!!og lykke til med alt som hører til en konfirmasjon!!!!!!!1

  SvarSlett
 2. Gratulerer Ann Helen:-)
  Nå har vi lik symaskin!
  - og ønsker meg en overlock, så du må si fra om den du har kjøpt er bra..!
  Gleder meg til å se hva du syr - etter hvert;-)
  Ha en fin søndag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 3. Koselig på shoppingtur - og heldiggris sier jeg bare. Ser ut som du har fått et par artige leketøy der, he-he! Jeg kan ikke sy og har ikke symaskin men er så smått begynt å lure litt på innkjøp.. Det der er vel for helproffer som deg eller hur? :D Lykke til med utprøving, det blir nok kjekt!

  Klem
  Eli Kristin

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nye symaskiner :) Blir spennende å sjå kva du syr.

  SvarSlett
 5. Grattis med ny maskin.
  All lykke med konfirmasjonen.

  SvarSlett
 6. Veldig enig med deg når det gjeld utvalg av barnekle i Kvinnherad. Alt for dårleg. men til neste år kan vi bare ta båten til leirvik og handle på HM, Kappahl, Lindex, Name it osv. da ska bli bra, sjølv om eg kunne tenkt meg at da kom nokon her og... Lykke til med konfirmasjonen, og sying!!!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med konfirmasjonsdagen. Håper dere har hatt ein fin dag!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥