Så i dag har jeg baket pizzahorn. Det ble middagen idag, men det kom noen poser i frysen òg. De er kjempegode, og ungene mine som er rimelig småspiste langer innpå når disse blir servert.
Foreldrene mine har kjøpt seg induksjons-komfyr, og ting gikk rimelig kjapt ja. Blir kjedelig å komme hjem til en "vanlig" komfyr med keramikktopp......
Her er den ferdige baksten.
Her kommer oppskriften om noen har lyst å prøve seg.
♥PIZZAHORN♥
2 pk kjøttdeig
2 pk Toro pizzafyll (bruk halv mengde med væske som er angitt på pakken)
2 pk gjær (100 gr)
2 kg hvetemel (ca)
12 ss sukker
1 ts salt
125 gr margarin smelta
1 l helmelk
Reven ost
Lag deigen som vanlig gjærbakst. Etterhev i ca 50 min. Del deigen i 8, kjevl ut rundinger, og lag horn. Fyll med pizzafyll og reven gulost. Etterhev i ca 50 min. Stek på 225 grader i 10-15 min.
ØNSKER ALLE EN FLOTT TORSDAG!
Så deilig det så ut! Får helt vann i munnen:-) Takk for oppskriften!
SvarSlettKlem
Oi, dei såg skikkelig gode ut!! :) skulle gjerne ha smaka :) hehe.
SvarSlettKor i sunnfjord er dere hen? :) Sjølv bur vi i sogn :)
Ønsker deg ei herlig helg! nyt den! Godklem
Nam nam- disse så knallgode ut! Kopierer denne oppskriften jeg :). Kjekt å ha på lur når vi skal på campingen!
SvarSlettJeg har en liten oppmuntring til deg på bloggen min Ann Helen-
klem fra Sissel
den såg bare digg ut,,må prøva den wettu.karmøy
SvarSlett