26.07.2010

FERIETUR TIL KRISTIANSAND!

I begynnelsen av juli var vi en tur til Kristiansand med 2 andre familier, som har barn på samme alder som de 2 minste våre. Vi bodde på Hamresanden camping, og vesla og minsten badet og koste seg på den flotte sandstranda.
Besøk i Dyreparken var det store målet. Og for minsten var det nok Kaptein Sabeltann som var det gjeveste. Her er jeg og ungene på tur med Den Sorte Dame.
Besøk i Kardemomme by, borgen til røverne, fengselet, Tobias i tårnet mm. Koselig å se at de hadde så stor glede av alt.
Dyrene var også meget spennende og da spesiellt løvene, der ble vi værendes lenge, og fikk med oss mating. Minsten og vesla var henrykt over at vi var så nær de VILLE dyra...

Og litt kjøring av bil og båt, samt helikopter gjorde stort inntrykk på 2 små.

Vi hadde noen fantastiske dager på Sørlandet, og det var veldig koselig å reise sammen med flere familier. Vi er allerede begynt å planlegge tur neste sommer, ilag med de samme, men da skal vi reise til Danmark.

ØNSKER ALLE EN FLOTT UKE!

post signature

1 kommentar:

  1. Veldi kjekt med Dyreparken!! Vi valgte visst samme dagen som mange andre, og det vart litt kø, men det gjekk bra. Men lurt å gå litt utanom høgsesongen. God sommar vidare!

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥