19.08.2010

FERIETUR JUNI 2011!

Når vi var til Kristiansand tidligere i sommer, reiste vi sammen med 3 andre familier som har barn på samme alder som de 2 minste våre. Dette var så vellykket, både for små og store, at vi allerede har planlagt og bestillt tur sammen til neste sommer.

Dette huset skal vi bo i en uke til neste sommar.
Ferihuset vårt i Danmark, juni 2011.
Klikker du på bildeteksten vil du komme til prospektet.

Huset er kjempesvært og inneholder bl.a. 16 soverom. Vi er i alt 6 familier som skal bo der, 12 voksne og 15 barn. Både liten og stor er allerede begynt å glede seg. Så det blir nedtelling til juni neste år her hos oss.

ØNSKER ALLE EN INNHOLDSRIK TORSDAG!
post signature

2 kommentarer:

  1. Wow, for et fantastisk flott feriehus. Jepp, dere kan jammen bare glede dere. Sommer i DK er toppers og det blir jo ekstra stas med gode venner i en slik praktkåk!

    Herlig dinosaurgenser til jr. Det uterommet blir nok toppers når dere får tatt det i bruk skikkelig. Ungene får fort nok teken på de køyene der, he-he :D

    SvarSlett
  2. Heldige dere! Det må jo være en drøm å få reise så mange sammen! Da blir det ikke mange kjedelige stunder hverken for store eller små! Gleder meg forresten til å se resten av uterommet ditt :) Kjekt med hengekøye da!
    klem fra Sissel

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥