24.08.2010

KJOLER PÅ REKKE OG RAD!

11. september skal det være Kystkulturdag her. Og i den anledning skal det være en del boder som skal selge forskjellige ting. Jeg syr nå for harde livet, og skal prøve å få ferdig en del for å selge den dagen. Blir spennende å se om jeg får solgt noe i hele tatt.....
Jeg har sydd opp en del kjoler med lange og korte armer. Litt retrostoff, og noe stoff som er nytt. Her henger de på rekke og  rad.

ØNSKER ALLE EN FLOTT TIRSDAG!

post signature

8 kommentarer:

 1. Mange mange fine kjolar, trur ikkje det skal vere noko problem å få avkastning på desse. Syns den kjolemønstra er SÅ fiiin!
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Knallfine!! Du har jammen vore produktiv!!

  SvarSlett
 3. Flotte kjoler hos deg.
  Fine stoffer og flott fasong.
  lykke til

  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelige kjoler! Disse får du garantert solgt! Og skulle du ha noen igjen, så kan du jo alltids legge dem ut på bloggen for salg. Ser allerede en som jeg kunne tenke meg:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Sonja frå Sunnfjord24.08.2010, 20:18

  Skulle hatt ei lita jente eg kunne ha handla kjolar til!
  Du er flink, Ann Helen!

  SvarSlett
 6. Heisann Ann Helen, det er bare til å kjøre på videre bak symaskina. Du har vært utrolig produktiv og jeg er sikker på at du selger ut alt! :) Nydelige farger, mønstre og kjoler!!

  Godt tips lenger her oppe - skulle du mot all formodning ha noe igjen er det bare å blogge det for salg, for jeg tror nok at du har mange besøkende som sitter klar også :P Lykke til videre! Sikkert artig og spennende å skulle "debutere" på messe! :D

  SvarSlett
 7. Så mange nydelige kjoler!

  SvarSlett
 8. Så mange flotte kjolar. Blir spennande å høre korsen det går på Kystkulturdagen :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥