20.08.2011

BOKSTAVER!

Har blitt litt nettsurfing på kveldene i ferien. Tok visst helt ferie fra alt som heter håndarbeid.... Og det er veldig lett å trykke på "BESTILL" knappen, når en sitter slik.

Jeg bestillte bokstaver til de 2 minste til å ha på dørene på rommene deres. Minsten sine kom denne uka, og han ble veldig fornøyd med de. Nå venter vi i spenning til vesla sine kommer.
Dinosaurer er fremdeles favoritten til minsten, så de pryder de flotte bokstavene. De mørkerøde båndene tror jeg vi tar av, og bruker dobbelsidig tape for å feste de på døren.

Bokstavene bestillte jeg hos Brooklyn Hilts, Art Studio. Nydelig arbeid, og kjempegod service.

Jeg måtte vente et par dager, fordi hun var tom for den ene bokstaven. Og som plaster på såret, sendte hun med dette bildet i tillegg. Et klipp og lim bilde, med meget flott resultat.

GOD LØRDAG TIL DERE KJÆRE BLOGGLESERE!


6 kommentarer:

 1. Tøffe bokstavar! Men dei sløyfegreiene var temmelig overflødige...
  God helg til dåke!

  SvarSlett
 2. Flotte bokstaver! Er også på utkikk, men har noen fairtrade-utgaver jeg har sett på i en butikk i Halmstad i kikkerten. Sist hadde de ikke de bokstavene jeg skulle ha, men kanskje neste gang? Uansett bra å kjenne til andre muligheter, så jeg skal sjekke ut den nettsiden. Enig med deg i at det nok blir tøffere med teip enn med julesløyfer..! klem

  SvarSlett
 3. Så stilige bokstaver :) Tipper barna blir stolte når disse kommer opp på døra ;) Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)

  God helg !
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 4. Så kule bokstaver!!
  Dinoraur er nok mitt i blinken ja;)
  Og så tøft bilde, hihi;)

  Ha en finfin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. ja jeg kjenner meg igjen med surfing på nettet og kort vei til "kjøpe" knappen! det kan bli veldig dyrt, men du verden så spennende når pakkene kommer i posten da! Artig med sånne bokstaver. Kos deg og ha en fortsatt fin helg!

  Klem Cille

  SvarSlett
 6. Å ja det er så fort gjort med nettshopping, jeg har samme problemet selv! I dag var det spraymaling som havnet i handlekurven min...

  Men bokstavene var fine da :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥