24.09.2011

BLOGG I BOKFORM!

Da var jeg jammen meg blitt forfatter òg....... Neida, ikke helt sant det da, men nesten. Jeg har bestillt "bok" av bloggen min for året 2009 og 2010. Og det var utrolig moro å lese bloggen i bokform.

Jeg bruker en del tid på bloggen min, tar bilder, redigerer og skriver tekst. Så det var veldig koselig å kunne sette seg ned å lese hva jeg har gjort og skrevet om de 2 første årene som jeg blogget. Og det har skjedd en del både i forhold til bilder, layout på bloggen og tekst.

Her er framsiden på "boka" mi.

Innholdsliste m/sidenummer.

Innlegg fra Kystdagene i 2010. 


Framsiden og baksiden.

Jeg bestillte boka fra nettsiden Sharedbook. Det gikk bare en uke fra jeg bestillte til jeg hadde boka i postkassen. Og det var ikke fortolling på den.

Kan anbefales, og så gøy og ha bloggen i bokform.

EN STRÅLENDE HELG TIL SMÅ OG STORE.
(Eldstemann er komt hjem, så her skal vi kose oss maks i helgen.)

4 kommentarer:

 1. Artig med ei slik bok!
  Ha ei fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Så flott bok du har fått laget! Jeg har tenkt på det samme de siste par årene faktisk etter å ha sett en del varianter av disse dukke opp. Blogging tar tid og det er koselig å få det i bokform også tror jeg :) Og ja - er nok sikker på at det er en bra utvikling på innhold og bilder m.m., thi-hi! Ser proff ut den der! Har du valgt fra starten og frem til nå eller har du delt opp innholdet litt?

  Mange koselige innlegg under her også. Du har vært produktiv som vanlig. Blitt liten tid til blogging siste uken, så det var kjekt med en oppdatering her :)

  Kos deg og nyt helgen!!
  Klem, Eli Kristin

  SvarSlett
 3. Så gøy!! Mulig jeg må prøve å lage bok :)

  SvarSlett
 4. ka lurt ---- trur eg må herme litt der ;)

  monikaklemma

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥