13.11.2011

HELG!

Begynner å bli langt mellom innleggene nå, en uke siden sist. Ikke bra, men dagene strekker rett og slett ikke til. Og når en må prioritere, kommer pc-bruk et stykke ned på lista.

Vi har hatt en rolig hjemmehelg, ungene hadde fri på fredag, planleggingsdag, så vi har hatt langhelg, deilig. Og ingen planer eller noe vi skulle, og det er ganske lenge siden sist, så nå møter vi en ny uke, friske og uthvilte.

På lørdag var vi ute og jobbet i strålende høstvær. Vi har støpt fundament til fjerde veggen i utestua, så da kan vi velge om vi vil ha det åpent eller helt lukket, for å stenge vær og vind ute.

Menst papsen og minsten blandet betong, laget vesla kaker, jeg ryddet rundt huset og plukket på leker, som var "glemt" igjen både her og der.

Her er støpingen unnagjort og minsten har fått jobben med å rengjøre blandemaskinen.
På første bildet har han ikke oppfattet at jeg tar bilde, i midten begynner han å gjøre seg til og på siste bilde tar han den helt ut med show........

I dag har vi feiret farsdag. Med nachos på menyen til middag og marsipankake til dessert/kaffi.
 Og selvsagt ble det gaver på far i huset. Skiltet passet veldig godt til en som stadig vekk ikke finner igjen verktøy, som "store" og "små" gutter i heimen har lånt.....

Og siden min kjære setter pris på en cognac til kaffen, og vi ikke har cognacglass, ble det 2 glass fra Rosendahl òg.

ØNSKER ALLE EN INNHOLDSRIK KOMMENDE UKE!2 kommentarer:

 1. He he he, jeg likte skiltet. Et sånn burde jeg også hatt. For alle i huset raner min verktøykasse når de skal noe, selv om Høvdingen har en hel garage med masse verktøy. Så når jeg trenger noe...Borte.

  Lekre glasser ;)

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 2. Da ønsker jeg deg en flott, ny uke!
  :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥