23.12.2011

JULEGAVE I JULERØDT!

Kan se ut som jeg har tatt fullstendig ferie fra bloggen min. Men har ikke helt det da......

Jeg trodde jeg var begynt å komme meg, men ble faktisk dårlig igjen forrige helg, så mandag måtte jeg en tur på legevakta. Og der ble det konstatert bronkitt og halsbetennelse. Så det har vært en rimelig slapp frue i heimen de siste 3 ukene. Og en god del forberedelser til julen har rett og slett måtte vike til fordel for kos i lag med familie og gode venner i førjulstiden, har rett og slett ikke hatt overskudd til alt.

Men i går bakte jeg pepperkaker med de minste ungene, og i dag er planen å få krumkakene i boks. Det er det som blir bakt til jul her i heimen i år.

En veninne av meg har bestillt en kjole som hun skulle gi i julegave for en god stund tilbake. Har hatt skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har hatt overskudd til å få gjort det. Men mandag ettermiddag gikk jeg og vesla på arbeidsrommet, og sydde kjole.

Kjolen er sydd i isoli fra S&S. Applikerte hjerter i stoff fra Blafre.

Kjolen er sydd i str 9-10 år, mønster fra Meedom.

Blonder kjøpt på Etsy og og S&S.

Knapper fra Baronessa.

Pyntesøm rundt ermer, hals og nede på kjolen.

Da håper jeg at ei lita snuppe blir fornøyd med kjolen hun får fra sin tante med familie, og at jeg har truffet med størrelsen.

I morgen står som sagt krumkaker for tur. Pynting av juletre og et lite formiddagsbesøk til en god veninne for bytting av julegaver.

EN KOSELIG LILLEJULAFTEN ØNSKES ALLE!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥