11.12.2011

LITT JUL I TRAPPA!

Magert med blogging de siste ukene. Men jeg har vært nede for telling i over en uke, med influensa. Vesla og minsten har hatt hver sin tur òg, samt at vi har hatt omgangssyke innomhus.

Det har blitt så som så med pynting i førjulstiden. Men vi har vært på juleverksted, pyntet pepperkakehus og kost oss med julebarne-tv. Så jeg tror ikke ungene merker at jeg ikke har fått gjort det jeg hadde tenkt i førsjulstiden. 

I går var min kjære og jeg på julebord sammen for første gang på 7 år....... Og vi koste oss med utrolig god mat, danset gjorde vi og ble litt bedre kjent med min mann sine nye kolleger.

I dag har de to minste og jeg vært på Putti plutti plott forestilling i Rosendal, og etterpå hadde vi gode venner på middag. Og det er vel dette som er en god førjulstid vil jeg påstå. Kose oss sammen med familie og gode venner.

Jula sniker seg inn, sakte men sikkert. Her er nissene komt på plass i trappa.

To nissepar har fått plass i "fuglebur" med koselig lyslenke.

Og lenka som er tiltenkt julekort, har pr i dag fått 3 julekort.

Så smått om senn blir det jul allikevel......

GOD FØRJULSUKE TIL SMÅ OG STORE!

1 kommentar:

  1. Så koselig det ble i trappa di♥ Og nå kom jeg plutselig på hvor jeg også skal gjøre av julekortene! Har nemlig en trappeavsats som vises godt fra stua! Takk for tipset. Godt å høre at du er frisk igjen :)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥