21.02.2013

KJOLE TIL EN FLORØ FRØKEN!

Eldstesønn i heimen er fadder til ei nydelig, lita frøken som bor i Florø. Det er datter til kusina hans. Og til 1-års dagen hennes lurte han på om ikke jeg kunne sy noe i gave til henne. Og det ville jeg så klart.
 Dette uglestoffet har jeg hatt liggende en stund. Har ikke helt funnet anledning til å bruke det. Men til en kjole, til en nydelig liten snuppe, passet det helt perfekt.

Applikert ugle i lille Martine stoff, mønster fra boka "Barn igjen". 
Har fått tilbakemeldinger på at kjolen fallt i smak, koselig. Håper det blir en varm og flott sommer, så kjolen kan bli masse brukt.

GOD FREDAG TIL DERE ALLE!

3 kommentarer:

 1. Først - for en fantastisk herlig kjole med skjønne ugler på, så søt atte. Heldige snuppa som får en slik en av en kjekk fadder ;)

  Tusen hjertelig takk for dine alltid så koselige kommentarer hos meg, Ann Helen. Alltid stas å høre fra deg. Her er vinterferien straks slutt og vi har ikke hatt noe tur. Godt med litt fri likevel. Dere må nyte vinterferien hjemme i Sunnfjord :) God vinterferie til dere!!

  PS - selv om det nå allerede er en slik i Florø, tar du bestilling på en til uglekjole str 98/3 år? ^_^

  Stor klem - ønsker dere god tur hjemover!
  Eli Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Eli Kristin, kan sy ein kjole i str 3 år. Men blir ikkje før etter vinterferien.

   Vetla vart sjølvsagt sjuk i natt, er plaga med krupp, så vi kjem oss ikkje nordover idag iallefall. Visst ho ikkje blir verre køyre vi tidleg i morgon.

   Slett
 2. Kjempeskjønn uglekjole! Tenker den falt i smak hos mottakeren:-)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥