28.03.2009

FLEECE-DRESS TIL VESLA

Har holdt på med en fleece dress til vesla siste uka. Og i går kveld var den ferdig. Har brukt rødt fleece-stoff (fleece-teppe kjøpte på Fryd) utvendig og foret og applikert med bomulls-stoff fra S&S. Synes selv at dressen ble kjempefin, og myk og deilig ble den òg. Mønsteret fann jeg i en bok som jeg kjøpte fra Capri for litt siden.
Her er bildet av dressen framme, "kenguru" lomme på magen og 2 hjerter på ene benet.

Dressen bak, med stort applikert hjerte på ryggen.

Ellers har vi fortsatt nydelig vær her i vest, i dag har vi sittet på terassen og spist lunsj. Sola varmer godt, men i skyggen er det en noe kald sno ennå. Men det går mot enda lysere tider, i natt skal vi skru klokka en time fram mot SOMMER.....

GODE ØNSKER FOR RESTEN AV HELGEN! :-D

4 kommentarer:

  1. Så flott fleecedress du har laga. Heldige degsom bor så nært Baronessa. Synd at Fryd ikkje er lenger. Den fikk eg bare besøkt ein gang og så var den ikkje meir. Ønsker deg ei god helg.

    SvarSlett
  2. hei! for en flott blogg du har! vi oppdaterer på nib i dag, men er litt i tvil om du egentlig er en interiørblogger:) vi oppfordrer derfor til å søke på nytt, hvis du bestemmer deg for å ha fokus mer på interiør. velkommen tilbake! (ps: ingen ting med bloggen din å gjøre, vi er bare nødt til å stramme inn, pga at rollene begynner å fylle seg opp.)

    nib

    SvarSlett
  3. Så flink du er til å sy. Den blir hun nyydelig i også varmer den godt nå på sen-vinteren/våren. Ha en fin søndag!! Idag er det sol her på sørlandet også - endelig!

    SvarSlett
  4. Kjempeflott dress du har laga. Skulle ønska eg var litt bedre venn med symaskina mi...Ønsker dåke ein fin søndag.

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥