04.06.2009

ARVEGODS OG BLOMSTERPRAKT.

Fint vær hos oss, men skikkelig kald nordavind. Har fyrt i ovnen både i går og i dag. Sliter med reumatisme, og verker i alle tenkelige ledd. Ønsker meg sol og varme igjen.

Dette mokka-serviset har jeg fått hos foreldrene mine. De fikk det i bryllupsgave for snart 45 år siden. Koppene er så tynne og små som dukkekopper, og jeg tror ikke at jeg kommer til å servere kaffi i de noen gang. De passer best til pynt. Nydelig gullmønster.


Jeg har en del sukkulenter som stueplanter. De tåler å bli glemt en stund med tanke på vanning, og tåler litt sol òg.

Nå blomstrer den ene HOYA'en min. Nydelige klaseblomster med ganske sterk duft med det samme de spretter ut.

Sinkpottene har jeg kjøpt hos Ellos, hadde sett etter nye potter en stund, og da helst i sink. Så dukket det opp en katalog fra Ellos, med forholdsvis rimelige potter. 3 stk for 129 kr. Så da kjøpte jeg nye til hele stua.Nærbilde av den blomstrende Hoya'en.Snart helg igjen, men en vanlig, altfor kort helg nå......

HA EN FLOTT TORSDAGSKVELD!

2 kommentarer:

 1. Hei, nå var det en stund siden jeg hadde fått vært her ser jeg.
  Slike planter med klaseblomster eller porselensblomster som jeg kaller dem, er sååå nydelige!

  Her i sør har det vært litt kaldere disse siste dagene, gradestokken har krøpet ned til 11 grader og det har vært kald og sterk vind. Men jeg antar at det ikke er verre enn hos dere som bor litt lenger nord.Så jeg skal vel absolutt ikke klage.

  Ønsker deg god bedring med reumatisme-smertene, hvis du vil kan jeg be om at du blir frisk. Jeg tror at Gud kan gjøre folk friske når vi ber...ikke føl noe press...jeg ber bare hvis du synes det er ok

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 2. Hoya er ein av mine favoritter. Så utrulig takknemlige for lite, noko som er viktig i min vinduskarm. Tenk så flotte dagar me hadde hatt om berre den nordavinden kan gje seg litt, håpar på ei vindfri helg.

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥