Så da ble ettermiddagen tilbrakt ved spisebordet med tegning for vesla og minsten, mens jeg lagde svenske kanelsnurrer, som vi koste oss med til barne-tv.
Jeg lagde en dobbel deig, men dette var igjen etter at vi hadde spist.
Så de falt i smak kan man si....
Så de falt i smak kan man si....
Lagde en søt hvetedeig, kjevlet ut et rektangel som jeg smurte med en "grøt" av smør, sukker og kanel. La den så dobbel og delte rektangelet i ca 2 cm brede stykker. Disse delte jeg så på midten på langs, som en bukse, så litt sto igjen. Surret "bena" sammen og brettet dobbelt.
Etterhevet og penslet med pisket egg og strødde med perlesukker, men perlesukkeret kan en godt droppe, ble i søteste laget synest jeg.
Stekes ved 200 grader i ca 10 min.
Etterhevet og penslet med pisket egg og strødde med perlesukker, men perlesukkeret kan en godt droppe, ble i søteste laget synest jeg.
Stekes ved 200 grader i ca 10 min.
HA EN TRIVELIG TIRSDAGSKVELD!
Desse ser kjempegode ut,fristar å prøve ein dag.
SvarSlettLaga vanlege kanelbollar når eg var i Oslo i helga Alltid kos med heimebakst og god bakelukt i heimen :)
Ummm, det så deilig ut. Flink du er til å bake. Koselig å kunne kose seg litt ekstra når været er dårlig. Her blir det nok en Oreos kake i kveld ;)
SvarSlettHa en fin dag ;)
mmm... no fekk eg lyst på bollar. Dei såg kjempe gode ut! Vi har fri imåro, så kanskje eg skal ta med ein bakedag.
SvarSlett