01.04.2012

PÅSKEPYNTET INNGANGSPARTI!

Når du leser dette er vi på vei til Sunnfjord på påskeferie. Vi har ikke vært hjemme siden i sommer, så det skal bli koselig å treffe familen og gode venner.

Vi har ikke pyntet til påske siden vi reiser bort. Men litt påskefarver ble det ved inngangsdøra.

Har plantet påskeliljer i 2 zinkspann som jeg kjøpte i Danmark i sommer. I et gammelt melkespann har jeg satt lerkekvister, som har fått påske-egg i metall, kjøpt på KID, som pynt. I zinkbaljen har jeg plantet jyvel, er spent på om de overlever der.
Den gamle kassen som påskelijer m.m. står oppi, er det oldefaren min som har laget. I følge far min brukte han den til våpenkasse. Veldig artig og ha gamle ting som har en personlig historie.
I tillegg har vesla pyntet med kongler og stener i baljen. Hun er veldig glad i være med meg når jeg driver og stæsjer rundtomkring, og det synes jeg er veldig koselig.

Velkommen-hjertet er kjøpt på salg i Rosendal, på den koselige butikken Stemning. I zinkpotten på veggen har 2 påskeharer og 2 søte høner fått plass. Disse er òg kjøpt på KID, og siden all påskepynten nå var til halv pris, er det ikke så farlig om vind og regn herjer litt med den.
Vesla er storfornøyd med jobben, og har utnevnt seg selv til pynte-ekspert......

ØNSKER ALLE EN KOSELIG PÅSKE!

6 kommentarer:

 1. Så koselig det ble ved døra deres :-) Vi pynter heller ikke til påske hjemme, men på landstedet - det er jo der vi er :-)

  God påske - klem Siv

  SvarSlett
 2. Så koselig du hadde det på trappen. Skikkelig påskestemmning her ja. Så hærlige harepusene var og fine blomster.
  Ønsker dere en kjempe flott ferie og ha en super påske ;)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig inngangsparti! Ser at jeg må ta meg en runde jeg også og pynte litt til påske. Men det får bli i morgen. Nå får jeg ta en runde og rydde huset. Har vært i Hardanger i helgen og da er det litt å ta igjen etter uka som har gått.
  God påske!
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 4. Så koselig inngangsparti:)ein riktig god påske til deg!

  SvarSlett
 5. Så flott du har pyntet!! Dette ser ut som en annen verden enn den jeg lever i:)
  Ha ei riktig god påske, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 6. Kjemepfint pynta!! Koselig å bli møtt av et sånnt inngangsparti! Ha en fin ferie!! Håper dere har bedre vær enn oss :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥