08.06.2013

NOE REDUSERT!

Like før 17. mai fikk jeg en kraftig bihulebetennelse. Helt tett i luftveiene, hodepine, feber og ørebetennelse. Det rant tykk, grønn materie i nese/svelg hele tiden, og jeg måtte ta turen til legen å få antibiotika.

Etter en liten uke på kur, var det fremdeles ingen bedring å spore, derimot skikkelig med bivirkninger. Jeg fikk væskende brannsår på begge hendene og måtte over på nye type antibiotika for bihulene, samt en type antibiotika for å forhindre stafylokokk bakterier på hendene.
På disse bildene er sårene ganske fine, har måttet bruke sterile, vaselinkompress og bandasjer for å holde sårene myke. Bomullshansker med gummihansker utpå for hva lite som skulle gjøres. Og i tillegg har det gjort sabla vondt..... :-( 

Men er bedring å spore, i dag har jeg dusjet for første gang, på over 2 uker, uten gummihansker. Så nå krysser jeg fingrene for at helingen går fort på frem. For om 10 dager setter vi nesen mot Spania.

Så det er ikke så mye jeg har fått gjort de siste ukene, så har abstinenser nå for alt som ligger på vent, både inne og ute.

GOD HELG TIL ALLE!

3 kommentarer:

 1. Uff og uff - det hørtes slett ikke bra ut :-( Håper du er skikkelig fit for fight når dere skal på ferie :-D

  God bedring og god helg - klem Siv

  SvarSlett
 2. God bedring!! såg ikkje noko bra ut. Ønsker deg ein flott tur til Spania! Klem ;-)

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for koslig helsing hos meg:)
  Uff, dei hendene såg ikkje bra ut altså! Har hatt gule staffylokokkar på hendene eit par gongar, såg ut som runde brannsår som åt seg utover hendene i rasande fart! Måtte ha tre typar antibiotika før det tok knekken på det - og den siste typen heldt på å ta knekken på meg og!
  Kjentest ut som eg brann opp innvendig! Og den kuren måtte eg betale 500 kr.for!! Men vart heldigvis bra då:)
  Håper det ordnar seg med deg og!
  God tur til Spania og lykke til med loppejakt:))
  God bedring og fortsatt god helg!
  Alva

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥