29.07.2010

STAVANGER!

På vei hjem fra Kristiansand overnattet vi i Stavanger i 2 netter. Jeg googlet litt på nettet for å finne overnatting, og da kom jeg over denne nettsiden. Og for et koselig sted. En gammel stall som er blitt ombygd til Stavanger sitt minste hotell. Det var så koselig der, kan anbefale overnatting der på det varmeste. Midt i Stavanger, med alle fasiliteter innen gåavstand. Og ikke minst til en fornuftig pris. Vi kommer garantert til å overnatte der igjen, om vi reiser til Stavanger med ungene igjen.
Huset ser knøttlite ut, men rommet mye mer en hva en skulle tro. God soveplass for en 6-8 personer.

Og med lekeplass like ved, så minsten og vesla fikk bevege litt på seg. Lekeland på Kvadrat ble utprøvd òg, en veldig grei plass å være for unger og fedre mens mødrene shopper litt.♥♥♥

ØNSKER ALLE EN DEILIG SOMMERDAG!

post signature

2 kommentarer:

 1. Heei Ann Helen! Tusen takk for koselig hilsen. Vi stakk av på impulstur til Gøteborg for å finne sola og følge eldstemann sitt lag under Gothia-cup. De kom på 3. plass av 220 lag fra hele verden i sin årsklasse, så vi er mektig imponert over gutta!! :)

  Så mange flotte innlegg og herlige sommerbilder du har lagt ut. Ser ut til at dere har hatt en herlig solfylt og super sommerferie. Gratulerer med vel overstått bursdag også - både til deg og 5-åringen din, he-he!!! :)

  Ønsker deg en fortsatt super sommerferie. Kos deg og nyyyyt dagene! :D

  SvarSlett
 2. Så ut som et koselig sted du hadde funnet der. Det var smart å google, da kan man tydeligvis finne noen perler :)
  Ha en god helg
  Trude :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥