05.08.2010

OPPBEVARING AV LEKER TIL MINSTEN!

Etter at minsten fikk nytt rom i kjelleren i fjor høst, har han ikke hatt noen gode løsninger for oppbevaring til lekene sine. I forrige uke hadde vi oss en tur til Bergen, og da tok vi turen innom IKEA òg. De hadde fått inn en ny serie til barn, som virket veldig solid og til en overkommelig pris. STUVA heter den,og den kunne fåes i rosa, blå, bøkefarge og hvit. Vi kjøpte hvit, og er veldig fornøyd med det.
Vi kjøpte de delene som vises oppe til høgre på dette bildet. (Bilde fra IKEA) Men har valgt å sette delene ved siden av hverandre. Minsten og jeg skrudde det sammen på lørdag, og han synes det var kjempestas å få være med å hjelpe til.
Her ble det god plass til BRIO togbanen og mye mer. Vi har bestemt oss for å kjøpe flere deler, så det blir nok en IKEA tur i løpet av høsten.

ØNSKER ALLE EN GOD NATT!

post signature

3 kommentarer:

 1. Ikea er alltid kjekt! Eg må ha meg ein tur snart, for her vi leiger treng vi litt hyller på ungane sitt rom! Men så er det dette med at eg alltid kjøper litt meir enn det som står på lista....Eg har give away på bloggen min no!!! Klem frå Solveig

  SvarSlett
 2. Mye fint man kan finne på ikea! Og nå kommer snart den nye katalogen også:) Tuusen takk for kjempe kos kommentar på bloggen min! Lykke til med ditt opplegg! Jeg krysser fingrer og tær da jeg selv vet hvor vanskelig det er! Klem

  SvarSlett
 3. De var fine. Kan sikkert brukes til andre ting også. Det gav meg en idè til hobbyrommet på loftet. Der er det så lavt under taket at de der kunne være helt topp :)
  Heldig liten gutt som fikk så fine skap :)
  Ha en fin kveld.
  Trude :)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥