06.08.2010

ARBEIDSROMMET MITT!

Da minsten flyttet ned overtok vesla rommet hans, og jeg fikk meg arbeidsrom der vesla sov tidligere. Ikke så store rommet (6-7 kvm), men det er stort nok til meg. Da vi var på IKEA kjøpte vi hyller, stol og lampe til arbeisrommet mitt. Og på mandag når ungene begynte i barnehagen igjen, skrudde jeg sammen hyllene og fikk ryddet på arbeidsrommet. Og jeg ble KJEMPEFORNØYD, det skal bli en fryd og sitte her og jobbe
framover høsten.
              Her er den nye symaskina mi og overlock maskinen. Store gode bord, med god plass til det jeg skal sy. Kjøpte KLEMENS arbeidsstol. Den har regulering for sete og rygg, og jeg synes den fungerer veldig bra.
Her er den laveste hyllen, i serien BESTÅ. Med de flotte TILDA boksene jeg kjøpte hos PANDURO. Og permer (MARIMEKKO) med diverse mønster.
Hyllen på veggen er LACK fra IKEA. De rommer alle håndarbeidsbøkene mine.
Her er den største hyllen i BESTÅ serien, med alle stoffene mine.
Er ikke helt fullt, så jeg kan jo kjøpe litt mer stoff nå, når jeg har fått så god og oversiktlig plass.

FORSÅ arbeidslampe, gir meget godt lys, og ikke minst er den ganske pen å se til...... KNODD søppelbøtte, fra IKEA den òg.
Og til slutt en kurv fra EUROPRIS, som rommer gavepapir og papir til skolebøker.

ØNSKER ALLE EN FLOTT FREDAG!

post signature

3 kommentarer:

 1. Nydelig å flott sy-hule. Kjekt å ha sin egen plass.

  SvarSlett
 2. Så deilig med eit slikt rom heilt for seg sjølv!! Nyt timane der! Ha ein fin dag, tross regn og sånt!

  SvarSlett
 3. Ååå så herlig med et eget hobbyrom! Deilig å kunne få plass til å "boltre" seg og bare lukke døren om man ikke blir ferdig for kvelden, he-he! Ser skikkelig flott og organisert ut og du har jo bunker med herlige stoffer å leke deg med :D Tror du er litt stoff-avhengig, ha-ha!! Skjønner deg godt, alltid noe nytt og masse bare må-ha ting å få tak i ;)

  Kos deg på rommet ditt! Ser frem til å få mitt eget hobbyrom/gjesterom i nyehuset også. IKEA får storinnrykk fra oss, fnis!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥