16.10.2011

UTESTUE!

Utestua vår er så og si ferdig nå. Vi har holdt på med den i flere år, så det har vært veldig koselig å kunne bruke den i sommer. Og vi har brukt den veldig mye, spist middag der ute flere ganger om uka, til tross for at været ikke har vært det fineste.

Til å begynne med hadde vi to og en halv vegg, resten var åpent. I forrige uke satte vi inn vindu og dør, så nå er det tre hele vegger. Men det kommer nok vegg med vindu og dører på den siste åpningen og etterhvert. Da kan vi selv velge å ha alt igjen, eller åpne opp og bruke den som uterom.

Har pakket vekk det meste av det vi har hatt der i sommer/høst, men må være litt igjen, så vi kan tenne lys når vi koser oss der.
Lyshus kjøpt på Jotex, telysestaker i midten fra Nille og de lilla er fra KID.

Peisen har vi brukt en del ganger, selv om det ikke er mange ukene siden den var ferdig. Så koselig å tenne i og tulle seg inn i et varmt fleeceteppe.

Vi kjøpte nye puter i hagemøblene på salg i fjor sommer. En av de første gangene vi brukte dem, lot vi de bare være i benkene/stolene. Men det straffet seg, hadde besøk av en hannkatt om natta, og han markerte rikelig på alle putene. Har prøvd å vasket de, men får ikke lukta bort. Så det var dårlig anvendte penger..........

Her bordet til vesla og minsten framfor den nye døra og vinduet.

ØNSKER ALLE EN GOD UKE!

2 kommentarer:

  1. Det såg kosleg ut, flott å ha ein slik uteplass :-)))
    Ha ein flott dag, klem <3

    SvarSlett
  2. Høres veldig koselig ut med utestue :-)

    Ha det godt - klem Siv

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥