26.11.2011

1. SØNDAG I ADVENT!

Til tross for en mega travel helg, har ungene og jeg rukket å pynte litt til advent i dag. D.v.s. at adventsstjerner er komt opp......

I kveld har jeg vært med og hjelpt til på en boklansering for 3 lokale forfattere. Mye folk og veldig koselig at de velger å lansere bøkene sine i hjembygda i stedet for Oslo f.eks., der de nok ville fått et noe større publikum.

I morgen skal det være et stort arrangement på skolen. Juleverksted, pepperkakebaking, julefilm, underholdning og til slutt basar. Det er i regi av FAU ved skole/barnehage og det blir spennende å se hvordan det blir mottatt av bygda. Jeg er leder i FAU og det er første gangen vi prøver på et slikt arrangement. Vi hadde lyst å finne på noe annerledes enn hva som pleier å være. Det blir mye jobbing på oss i FAU, men jeg håper at det kommer mange, og at små og store koser seg.

Denne adventsstjerna lyser i stuevinduet vårt i kveld. Helt nydelige farver, som jeg ikke klarer å få fram på bildet, uansett hvor mye jeg redigerer. Speilbildet i vinduet gjengir den faktisk mer riktig. Den er i turkis, grøn, svart, gul og rød. Synes den er helskjønn, kjøpt på nett hos Designlys. Kostet alt for mye i utgangspunktet, men da den kom på salg på nyåret, med 70% avslag, var det fort gjort å bruke Visa kortet.

EN STRÅLENDE 1. SØNDAG I ADVENT ØNSKES ALLE!


2 kommentarer:

 1. Så vakker stjerne. Det er så koselig når lysene kommer på plass i vinduet.

  Jeg har julegave-give-away på bloggen min nå. Kom innom da vel. Bli med og kanskje nissen kommer til deg?

  SvarSlett
 2. Flott stjerne!
  Tusen takk for bunken med blad:)
  God søndag til dåke!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥