01.02.2009

DEILIG SØNDAG I SØR-VEST.

I dag har det vært sol og kaldt her på sør-vestlandet. Og vi har fått tid til både det ene og andre.

Når minstejenta sov luren sin, sydde jeg ferdig Marimekko-gardinene til kjøkkenet, og rakk og henge de opp før hun våknet.

Sydde på en svart kant nede, da jeg synes de ble i korteste laget. Og Marimekko brikke er på plass under brødristeren, som vi fikk da vi giftet oss i fjor sommer. Ble veldig fornøyd.

Etter middag som bestod av grillet, marinert laks med rømme, agurksalat og poteter, nam nam, ble det en tur i skogen på oss. Vi gikk i lag med et vennepar, det var kaldt, men så klart og deilig vær.

Her er vi på skogsvein, innover dalen. Et stykke inne ligger det en stor og flott grillhytte, som hvem som helst kan bruke. Det er sykehuset som eier den og holder den vedlike.


Der hadde vi kaffe og kjekspause. Her er mannen min med de 2 minste barna våre. Det var godt og komme hjem til et varmt og godt hus, og litt frukt i magen til Barne-tv.


Etter at barna hadde lagt seg begynte jeg å tegne av mønster i bøkene jeg fikk i posten i går. Klippet en tunika/kjole til minstejenta i fleece. Blir spennende å se når jeg får sydd den i sammen. Men rakk ikke på mer i kveld.

Gode ønsker til dere alle for en kreativ og inspirerende uke.

1 kommentar:

  1. Så fine marimekkogardiner! Passet veldig godt med svart kant nederst.

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥