31.03.2009

NYTT BAD!!!!

Vi har planlagt å pusse opp badet i hovedetasjen i flere år nå. Det er det opprinnelige badet fra da huset var nytt i 1971, så det trengs virkelig en fornying. Det er adskilt toalett og dusj, og planen er å slå ned veggen for å få et litt større bad, blir ikke så veldig stort, men noe større enn hva vi er vant med blir det.

Har kikket litt i IKEA sin baderoms-katalog, og har funnet et par bad som jeg kunne tenkt meg.

Dette badet likte jeg veldig godt, og to servanter er ganske praktisk med 2 små som skal vaske seg og pusse tenner samtidig.

Synes dette var veldig fint òg, i nostalgisk stil. Blir vanskelig å bestemme seg, men har tenkt å kikke litt mer på andre alternativ òg.

I morgen reiser minsten, vesla og jeg nordover til Sunnfjord på påskeferie. Mannen min skal jobbe 2 dager i neste uke, så han tar turen oppover neste onsdag.

Gleder meg til å reise hjem, alltid like koselig å treffe famile og gamle venner igjen.

ØNSKER OM EN FORTSATT FIN UKE TIL DERE ALLE SAMMEN!

2 kommentarer:

  1. Vi skulle også ha renovert badet, men det har vært så mye annet å gjøre og å bruke pengene på, så i desember dro jeg til fargehandleren på morgenen og kjøpte maling, stod å malete veggene og listene hele dagen og sprayet de flisene som ikke var hvite. Resultatet var bedre enn før jeg begynte, så jeg ble skikkelig fornøyd. Nå kan vi vente et par år med oppussing av det rommet.

    Men kan godt forstå at det må litt mer enn maling til på et bad fra 71'
    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Er du sunnfjording? God tur iallefall,-skulle også gjerne vore "heime" ein tur, men i år blir det desverre ikkje. Du får nyte våren på vestlandet, og god påske!

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥