04.04.2009

NYDELIG PÅSKEVÆR I NORDVEST....

Jeg og de to minste ungene er vel framme i Sunnfjord. Kjøreturen gikk veldig fint, de små sov store deler av turen, og da er ingen sak å kjøre langt med bil alene med dem.

Men på siste ferja skjønte jeg hvorfor vesla stort sett hadde sovet hele veien, hun hadde 39,8 i feber. Så det ble våkenatt første natta i Sunnfjord, og neste dag måtte vi på legevakta. Hun hadde fått mellomørebetennelse på begge ørene, så hun hadde det ikke noe godt stakkars lita.

Det er 4. gang siden desember hun har ørebetennelse, og de fleste gangene har det gått hull på trommehinna, og væsket ut av begge ørene. Så hun må nok innom en ØNH-spesialist snart.

Ellers har vi hatt et fantastisk vær disse dagene. Ungene har bare hatt på seg tynne jakker og joggesko når vi har vært ute, og det er lenge siden sist vi ikke har hatt dresser på utendørs

Minsten var til Førde med mormor og morfar i går, og fikk seg "STOR" sykkel. En rimelig stolt gutt som tok første runden på plattingen utforbi huset. Så det har gått i sykling i hele går og i idag.

Begge ungene sovnet med en gang de fikk hode på puta i kveld, røde og gode i kinnene.

GODE ØNSKER FOR RESTEN AV PALMEHELGEN TIL DERE ALLE!

1 kommentar:

  1. Kan tenke meg det er stor stas med "stor" sykkel.Me har ei her og som ønsker seg det.Alltid godt å komma "heim" til mammo ein tur tenke eg. Kos dåke i påsken,og me kryssar fingrane for meir sol fordi om det er ganske så trist her i dag. Men det snur fort får me håpa. ;)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥