03.04.2012

PIZZAHORN I LANGE BANER!

Etter at jeg fikk påvist gluten allergi for godt og vel 1 år siden, har jeg brukt mye tid på å finne ut av hva jeg kan spise og ikke spise. Og baking er det nesten helt slutt på. Har liksom ikke hatt ork til det, når jeg ikke kan spise noe av det selv. Men for en liten stund siden lovte jeg å bake pizzahorn til en klassefest som minsten skulle være med på. Og da tenkte jeg at når jeg først var igang, kunne jeg like godt lage så mye at det jeg hadde litt i frysen òg.

Og etter noen timer med baking hadde jeg 140 horn og snurrer på benken. En god del gikk med på klassefesten, svigerinna mi fikk med seg en pose hjem til kveldsmat, men det som vises på bildene fant veien til frysen. Veldig greit å ha på lur til kjapp middag eller turmat.

Har blogget oppskriften før, og du kan trykke HER om du ønsker å prøve den. De er veldig gode, og hos oss forsvinner de fort. Kanskje greit å bake litt nå til påske å ha på lur i frysen....

FIN TIRSDAG TIL ALLE!

5 kommentarer:

 1. Så flink du er. Ingen vet hvor utfordrene det er når en får påvist allergi/intoleranser, før en står opp i det selv. Mange bøyger å komme over, men det går. Gi ikke opp. Jeg har klart det og nå går det stort sett bra. Mange oppskrifter på allergikokken.no.Lykke til!

  Ønsker deg en riktig god påske.

  KariLklem:)

  SvarSlett
 2. Pizzahorn er veldig deilig.Vi lager det av og til. Ungene elsker det.
  Jeg har ikke glutenallergi, men jeg prøver å styre unna all slags mel for jeg kjenner det ikke er bra for magen. Til hverdags spiser jeg bare knekkebrød som består av frø og egg. Fort laget i microen og veldig godt. :)
  Nydelig kjole under her. Jeg er veldig glad i stoff med rosetrykk.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Takk for at du deler oppskrift, det er alltid kjekt å få nye tips.

  SÅ nydelig du har pynta utenfor døra til påske!
  Det var bare sååå fint!

  Og så var det morsomt å se at du også har gjort julehetser om til helårs, tihi.
  Kreativiteten vår lenge leve!

  Finfin påske ønskes deg :O)

  SvarSlett
 4. Oj, oj så masse du har bakt. Så flink du har vært. Dette var jammen litt av en produksjon og det så kjempe godt ut ;)

  Ha en flott Påske ;)

  SvarSlett
 5. Hei og vel overstått påske! Håper dere har hatt en fin påskeferie på dine hjemtrakter! :) Du hadde nå pyntet veldig flott ved inngangspartiet ditt også! ;)

  Min søster har cøliaki, så jeg kjenner til det der. Blir alltid bakt glutenfritt når det skal kalles inn til familiekalas av ymse slag. Jenta mi har fått påvist at hun har det også, men det er ikke "aktivt"... ennå iallfall! Disse hornene så gode ut. Lenge siden jeg har bakt det, takk for at du deler oppskrift.. kanskje jeg må teste ut disse. Er glad i å bake og svak for slike ting, thi-hi! :)

  Ha ei flott ny uke, Ann Helen!
  Stor klem, Eli Kristin

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen et lite spor etter deg, alltid gøy med nye bekjentskap og hyggelige kommentarer.♥♥♥♥